dinsdag 18 mei 2010

Cath Kidston

Cath Kidston begon een klein bedrijfje in 1992 in Holland Park, Londen. In die tijd verkocht ze tweedehands stoffen, behang en andere objecten die haar aan haar jeugd herinnerden. De winkel had behoorlijk wat succes en langzaamaan begon haar bedrijf te groeien, wat Cath aanzette tot het maken van haar eigen stoffen en huiswaren. Sindsdien doen haar winkels het geweldig en heeft ze 28 winkels over de hele wereld, sommige in Ierland en zelfs Japan. Ze verkoopt ook vrouwenkleding en accessoires (tassen, portemonnees, etc.)



Dit is een foto van haar winkel op 51 Marylebone High Street om je een beetje een idee te geven van hoe haar spullen er uit zien. Zoals je ziet is ze een groot liefhebber van stippen en bloemen, wat soms misschien een beetje afgezaagd lijkt, maar in het algemeen geweldig is (dat vind ik tenminste).

Hoe dan ook, ik kan je sterk aanbevelen naar haar website te gaan zodat je een beter idee kan krijgen van wat ze zoal verkoopt, en misschien zie je iets dat je leuk vind of vind je een van haar winkels dicht bij waar je woont.

En nu we het toch over stoffen hebben: mijn vriendin Martatu heeft onlangs een online Etsy winkel geopend waar ze kleine tasjes verkoopt die ze zelf gemaakt heeft met zorgvuldig uitgekozen stoffen. Ze heeft ook pas een collectie jurken gemaakt met opdrukken van witte konijntjes en poolvossen. POOLVOSSEN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten